Overslaan en naar de inhoud gaan

Kim & Coaching

Coaching was een onderdeel van mijn eigen groeiproces. Tijdens een kantelpunt in mijn loopbaan nam ik het heft in eigen handen en volgde een coachopleiding. Ik was geboeid van het begin tot het einde en ging letterlijk na iedere lesdag met een glimlach tot achter mijn oren naar huis. De bakken energie, die kreeg ik er gratis bij.

Ik besloot kort daarna om een doorgedreven opleiding te volgen om als professionele coach aan de slag te gaan.

Met mijn bachelordiploma personeelswerk en mijn ervaring in HR heb ik alvast de arbeidsmarktkennis op zak om jou verder te begeleiden met al jouw loopbaangerichte vragen.

Wist-je-datjes

  • To travel is to live; wellicht mijn meest favoriete quote die ik graag meermaals per jaar omzet in daden.
  • Foodlover; Ik kan keihard genieten van de fijne keuken met een bijpassend glaasje wijn. Anderzijds kan je mij wekelijks bekoren met de wereldkeuken. Thai food? Sushi? Yes please.
  • Ik sport om te kunnen eten (en stiekem ook om terug in die broek van twee jaar geleden te kunnen) en ondertussen sport ik door het vele sporten ook graag. Welke sport? Geef mij maar HIIT training 's morgens vroeg.
  • Partner van Niels.
  • Jouw referentie inzake loopbaanbegeleiding en persoonlijk leiderschap
  • Je kan me ook vinden op Linked In

Wat typeert mij als coach?

👉 Iedere persoon en elk verhaal is uniek. Als coach leef ik me onbevooroordeeld en met oprechte interesse in elke situatie in.

👉 Ik creëer ruimte om moeilijke zaken bespreekbaar te maken. Met een kwinkslag of wat humor indien dit voor jou kan helpen. Je kan in alle vertrouwen vrijuit spreken ( en ook de doos Kleenex staat klaar, don’t worry).

👉 Ik kijk graag vooruit in de sessies. Dat je als coach actie onderneemt en zelf de handen uit de mouwen steekt, is van groot belang om dit traject te doen slagen! Ik zorg voor uitdagende sessies, met prikkelende vragen waar nodig en hopelijk is dit het duwtje in de rug die voor jou nodig is om jouw doelen te behalen.

👉Ik begeleid je heel graag in dit proces, om het beste uit jezelf te halen.

Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen.